3 Eylül 2009 Perşembe

Süper Teklif

İnternetten para kazanın...

İnternetten para kazanmak artık çok kolay. Evinizde maillerinize bakarken para kazanın!
Süper teklif e
http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=d8bee909-2f56-40c8-bceb-e2725a23dc96 adresinden üye olursanız, size reklamlar gönderiliyor. Mailinize bakıp bu reklamları okuduğunuzda değişik seviyelerde puan topluyorsunuz.
Toplanan puanlar bellirli bir seviyeye ulaştığında banka hesabınıza para yatıyor.
Bu tarz reklam sitelerinde en fazla merak edilen aşırı reklam sorunu...Oysa süper teklif yaklaşık 3 günde bir reklam yolluyor. Hatta keşke daha fazla yollasa diyorsunuz:)
Süper Teklif dilerseniz cep telefonunuza da reklam yolluyor. Ancak bunun sayısı çok az. Üye olurken cep numaranızı verseniz bile ayarlar bölümünde telefonunuza reklam gelmesini önleyebilirsiniz. Ancak bana 3 defa geldi şu ana kadar:)
Elbette sadece reklam okuyarak paranızı artıramazsınız. Bunun için bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor:
1-Kullanıcı tercihlerinizi doğru yazmak çok önemli. Hem ayarları güncelleyerek puanınız artıyor, hemde ona göre reklam geliyor. Örneğin, yeni bilgisayar alamak istiyorum derseniz daha fazla reklam gelir...
2-Davetiye çok önemli. Siz ne kadar çok kişiye davetiye yolarsanız okada çok puan kazanırsınız. Bunun için davet ettiklerinizin linki tıklayıp üye olması ardından da siteye giriş yapması gerekiyor.
3-Sizin davet ettiğiniz kişiler reklamları okudukça sizde puan kazanırsınız. Hatta onlarda davet ederse birilerini oradanda azalan ölçüden puan kazanırsınız. Bu 6.seviyeye kadar gidiyor. Yani ne kadar çok üye o kadar kazanç.
4-Bazı mail adresleri resimleri göstermez ve size sorar. Resimleri mutlaka göster demelisiniz. Yoksa puanlar hesabınıza işlenmez.

Yukardaki uyarıları dikkate alırsanız internette bedava para kazanmak çok kolay. tabi biraz sabır ve mail kullanmakla:)
Üye olmak için:
http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=d8bee909-2f56-40c8-bceb-e2725a23dc96
yukarıdaki linki tıklayabilirsiniz.
Üye olduktan sonra ise mutlaka tanıdıklarınıza davetiye yollayın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa